Hvad er det gratis velkomst-eSIM?

Det gratis velkomst-eSIM er et kampagnetilbud, der inkluderer en gratis eSIM-pakke til udvalgte destinationer. Tilbuddet er beregnet til at hjælpe nye brugere med at komme i gang med Airalo og få forbindelse med et eSIM for første gang.

I denne artikel finder du svar på følgende spørgsmål:

• Hvem kan få et gratis velkomst-eSIM?
  • Hvilke destinationer er dækket af det gratis velkomst-eSIM?
  • Hvordan kan jeg få et gratis velkomst-eSIM?
  • Hvordan kan jeg bruge mit gratis velkomst-eSIM?

Hvem kan bruge det gratis velkomst-eSIM?

For at få et gratis velkomst-eSIM skal du opfylde følgende betingelser:

• Du har tilmeldt dig en Airalo-konto.
  • Du har ikke foretaget nogen køb på Airalo.

Du er begrænset til ét gratis velkomst-eSIM. Hvis du modtager et gratis eSIM til én destination, kan du ikke benytte dig af tilbuddet til en anden destination.

Hvis du modtager et gratis velkomst-eSIM, kan du desuden ikke anvende en henvisningskode for at få rabat. Du kan dog fortsætte med at henvise venner og modtage Airmoney for dem, der foretager et køb hos Airalo.

Hvilke destinationer er dækket af det gratis velkomst-eSIM?

Det gratis velkomst-eSIM er i øjeblikket tilgængelig for følgende destinationer:

• Grækenland
  • Portugal
  • Spanien

Pakkens detaljer, som f.eks. den tilbudte datamængde eller gyldighedsperiode, kan variere for hver destination.

Hvordan kan jeg få et gratis velkomst-eSIM?

For at få et gratis velkomst-eSIM skal du have en Airalo-konto. Du kan oprette en konto via Airalo-appen eller hjemmesiden.

Når du er logget ind på din konto, skal du gøre følgende:

1. Gå til Butik, og tryk eller klik på banneret, hvor der står "Sådan får du dit gratis eSIM".
  2. Tryk eller klik på Vis gyldige destinationer.
  3. Vælg den destination, hvor du vil have dækning.
  4. Tryk eller klik på KØB NU for det gratis velkomst-eSIM - det vil være den første eSIM-pakke, hvis den er tilgængelig.
  5. Gennemgå eSIM-oplysningerne, og tryk eller klik derefter på KØB > GENNEMFØR ORDRE.

Når du har gennemført din bestilling, vil det gratis velkomst-eSIM være tilgængeligt for dig under Mine eSIMs.

Hvordan bruger jeg mit gratis velkomst-eSIM?

For at bruge dit gratis velkomst-eSIM skal du følge installations- og aktiveringsvejledningen.

1. Gå til Mine eSIMs > Oplysninger for at få det gratis velkomst-eSIM.
  2. Tryk eller klik på Se instruktioner.
  3. Vælg din foretrukne installationsmetode - direkte, QR-kode eller manuel.
  4. Læs og følg instruktionerne omhyggeligt - sørg for at have en stabil internetforbindelse under installationsprocessen.

Når dit eSIM er installeret, skal du følge anvisningerne for at oprette forbindelse til et lokalt netværk på din destination.

Du kan nemt fylde dit gratis velkomst-eSIM, hvis du har brug for mere data. Se Hvordan kan jeg genopfylde et eSIM? for trinvise instruktioner om, hvordan du genopfylder eSIM

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, skal du endelig kontakte os. Vores supportteam er tilgængeligt 24/7 og er altid glade for at kunne hjælpe.