Hvordan kan jeg downloade mine data, der er gemt af Airalo?

Airalo tilstræber at være så gennemsigtige som muligt omkring de brugerdata, der indsamles. Du kan anmode om en fil, der indeholder alle de data, der er knyttet til din Airalo-konto.

Gør følgende for at anmode om dine data:

1. Gå til Profil > Kontooplysninger.
  2. Find området Download dine data.
  3. Vælg Anmod om mine data.

Når du har anmodet om dem, behandler vi din anmodning og sender en e-mail med en XML-fil, der indeholder alle de data, der er knyttet til din Airalo-konto. Vær tålmodig - behandlingen tager normalt et par minutter, men kan tage længere tid.

Du kan lave op til 3 dataanmodninger om dagen. Hvis du forsøger at lave mere end 3 anmodninger inden for 24 timer, får du en fejlmeddelelse om, at du skal vente med at lave en ny anmodning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, skal du endelig kontakte os. Vores supportteam er tilgængeligt 24/7 og er altid glade for at kunne hjælpe.