Hvordan laster jeg ned dataene mine som Airalo har lagret?

Airalo har som mål å være så åpen som mulig om brukerdataen som samles inn. Du kan be om en fil som inneholder all data knyttet til Airalo-kontoen din.

Gjør følgende for å be om opplysningene dine:

1. Gå til ProfilKontoinformasjon..
  2. Finn seksjonen for nedlasting av data.
  3. Velg Be om personlige opplysninger.

Når du har sendt forespørselen, vil vi behandle den og sende en e-post med en XML-fil som inneholder all data knyttet til Airalo-kontoen din. Vi ber om litt tålmodighet. Behandlingen tar vanligvis noen minutter, men kan ta lengre tid.

Du kan komme med opptil tre dataforespørsler per dag. Hvis du sender inn flere enn tre forespørsler i løpet av 24 timer, vil du få en feilmelding om at du må vente med å komme med en ny forespørsel.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt. Kundestøtten er tilgjengelig døgnet rundt og hjelper deg gjerne.