Hur laddar jag ner mina uppgifter som lagras av Airalo?

Airalo strävar efter att vara så öppna som möjligt när det gäller de användardata som samlas in. Du kan begära en fil som innehåller alla uppgifter som är kopplade till ditt Airalo-konto.

Gör så här för att begära ut dina uppgifter:

1. Gå till Profil > Kontoinformation.
  2. Gå till avsnittet Ladda ner dina data.
  3. Välj Begär mina uppgifter.

När du gjort det kommer vi att behandla din begäran och skicka ett e-postmeddelande med en XML-fil som innehåller alla uppgifter som är kopplade till ditt Airalo-konto. Ha tålamod — behandlingen tar vanligtvis några minuter, men kan ta längre tid.

Du kan göra upp till 3 dataförfrågningar per dag. Om du försöker göra fler än 3 förfrågningar under en 24-timmarsperiod får du ett felmeddelande som säger att du ska vänta med att göra en ny förfrågan.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Vårt supportteam är tillgängligt 24/7 och hjälper gärna till.