Hoe kan ik mijn gegevens downloaden die door Airalo zijn opgeslagen?

Airalo wil zo transparant mogelijk zijn over de gebruikersgegevens die het verzamelt. Je kunt een bestand opvragen met alle gegevens die gekoppeld zijn aan je Airalo- account.

Neem de volgende stappen om je gegevens op te vragen:

1. Ga naar Profiel > Accountgegevens.
  2. Ga naar het gedeelte Je gegevens downloaden.
  3. Selecteer Mijn gegevens opvragen.

Eenmaal opgevraagd, verwerken we je verzoek en sturen we een e-mail met een XML-bestand met alle gegevens die gekoppeld zijn aan je Airalo-account. Wees hierbij geduldig. Het verwerken duurt meestal een paar minuten, maar kan ook langer duren.

Je kunt maximaal 3 gegevensverzoeken per dag indienen. Als je meer dan 3 verzoeken probeert in een periode van 24 uur, krijg je een foutmelding dat je moet wachten met een nieuw verzoek.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt of hulp nodig hebt. Ons ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar en helpt je graag verder.