Hvorfor kan jeg ikke finde mit eSIM, når Airalo-appen siger, at det er blevet installeret?

Når du installerer et eSIM, vil du se en bekræftelse i Airalo-appen på, at dit eSIM er blevet installeret. Denne meddelelse vises i installationsvejledningen til det relevante eSIM.

I denne artikel besvarer vi følgende spørgsmål:

• Hvorfor kan jeg ikke finde det installerede eSIM på min enhed?
  • Hvordan kan jeg undgå, at mit installerede eSIM ikke kan identificeres?
  • Hvad kan jeg gøre for at identificere mit installerede eSIM?

Hvorfor kan jeg ikke finde det installerede eSIM på min enhed?

I nogle tilfælde kan du have svært ved at identificere det relevante eSIM på din enhed. Det kan der være flere grunde til:

• Det relevante eSIM har en etiket, du ikke genkender, f.eks. "Personlig", "Sekundær", "Arbejde" eller "Rejse".
  • Din enhed har flere eSIMs installeret med lignende etiketter.
  • Det relevante eSIM er blevet slettet fra din enhed.

Afhængigt af årsagen vil forskellige trin hjælpe dig med at identificere det rigtige eSIM.

Hvordan kan jeg undgå, at mit installerede eSIM ikke kan identificeres?

Vi anbefaler altid, at du mærker dit eSIM ved installationen.

• Vælg et unikt navn, der er let at identificere, f.eks. landet eller området for eSIM'et (f.eks. "Frankrig" eller "Europa").
  • I nogle tilfælde kan det være nyttigt at inkludere det land eller det område, som eSIM'et dækker, i etiketten.
  • Derudover skal du ikke slette dit eSIM, før du er helt sikker på, at du ikke længere har brug for det.

Hvad kan jeg gøre for at identificere mit installerede eSIM?

For at identificere det installerede eSIM skal du kende ICCID'et for det relevante eSIM.

En ICCID, eller Integrated Circuit Card Identifier, er en unik identifikator, der tildeles hvert eSIM. Det består af 18-22 cifre. Gør følgende for at finde ICCID'et for det relevante eSIM:

1. Gå til Mine eSIMs i Airalo-appen.

2. Naviger til det relevante eSIM.

3. Find "ICCID" og det dertilhørende nummer på eSIM'et.

Du kan også finde og kopiere ICCID'et fra OPLYSNINGER for det relevante eSIM.

Når du har fundet ICCID'et, skal du sammenligne nummeret med de eSIMs, der er installeret på din enhed. Bemærk, at det relevante eSIM skal være slået til for at se ICCID'et i dine indstillinger, uanset hvilken enhed du har.

For iOS-enheder:

Gå til Indstillinger > Generelt > Om, og rul, indtil du ser de aktive SIM-kort på listen.

For Samsung-enheder:

Gå til Indstillinger > Om telefon/enhed > Status/telefonidentitet > Netværk > SIM-kort, og se efter ICCID-oplysningerne.

For Pixel-enheder:

Gå til Indstillinger > Om telefonen > SIM-status, og se efter ICCID-oplysningerne.

Hvis du har flere eSIMs på din enhed, skal du muligvis aktivere hvert eSIM manuelt og gentage trinnene, indtil du finder eSIM'et med det matchende ICCID.

Hvis du stadig ikke kan finde et matchende ICCID, kan det være, at det relevante eSIM er blevet slettet fra din enhed. Ellers er det muligt, at du er stødt på problemer, der har forstyrret installationsprocessen. I begge tilfælde bedes du kontakte vores supportteam for at få hjælp.

Hvis du har andre spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er vores supportteam tilgængeligt døgnet rundt - vi er altid glade for at kunne hjælpe.