Hvad er fornyelser, og hvordan fungerer de?

Med fornyelser giver Airalo mulighed for at fylde dit eSIM op automatisk, når du er ved at løbe tør for data. Fornyelser er i øjeblikket tilgængelige for følgende eSIMs:

• Discover (Globale)
  • Discover+ (Globale)

Sådan fungerer fornyelser?

Fornyelser kan slås til og fra efter behov.

Når dette er aktiveret, fornyes den eSIM-pakke, du bruger i øjeblikket, automatisk, når du er ved at løbe tør for data. Det betyder, at hvis du har købt en 1 GB - 7 dages eSIM-pakke, vil hver fornyelse omfatte 1 GB data, der er gyldig i 7 dage.

• Din fornyelse vil blive købt, når du har 10 % data tilbage.
  • Fornyelsespakken aktiveres, når du løber tør for data.

Bemærk, at du skal bruge et eSIM aktivt for at kunne anvende fornyelser. Du kan ikke aktivere fornyelser, hvis dit eSIM's data allerede er opbrugt, eller hvis din pakkes gyldighedsperiode er udløbet.

Hvordan slår jeg fornyelser til?

Når du har købt et eSIM, kan du slå fornyelser til ved at gøre følgende:

1. Gå til Mine eSIMs > OPLYSNINGER for det relevante eSIM.
  2. Rul til området FORNYELSER.
  3. Aktivér knappen, så den viser TIL.

Når du vil slå fornyelser fra, skal du deaktivere knappen, så den viser FRA.

Hvad hvis min gyldighedsperiode udløber, før jeg har brugt nok data?

Din pakke bliver ikke fornyet, hvis gyldighedsperioden udløber, før der er brugt nok data. I dette tilfælde vil fornyelser automatisk blive slået fra.

Hvad hvis min pakke omfatter opkald og sms'er?

Hvis du bruger en pakke, der omfatter opkald og sms'er, bliver den kun fornyet, hvis du har brugt nok data. Din fornyelsespakke vil også omfatte opkald og sms'er.

Hvordan betaler jeg for fornyelser?

Du skal have et kort gemt til betalinger for at bruge fornyelser. Bemærk, at Airmoney, Apple Pay og PayPal ikke kan bruges til at betale for fornyelser.

Hvis dit gemte kort er ved at udløbe, sender vi dig meddelelser om at opdatere dit kort, så du kan bevare forbindelsen.

Hvis en fornyelsesbetaling ikke kan behandles, vil din pakke ikke blive fornyet, og du vil ikke blive opkrævet betaling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, skal du endelig kontakte os. Vores supportteam er tilgængeligt 24/7 og er altid glade for at kunne hjælpe.