Miksi en löydä eSIMiäni, kun Airalo-sovellus ilmoittaa, että se on asennettu?

Kun asennat eSIMin, näet Airalo-sovelluksessa ilmoituksen, että eSIMisi asennus on onnistunut. Tämä viesti näkyy kyseisen eSIMin asennusohjeissa.

Tämä artikkeli vastaa seuraaviin kysymyksiin:

• Miksi en löydä laitteeseeni asennettua eSIMiä?
  • Miten estän sen, että asennettua eSIMiä ei tunnisteta?
  • Miten saan asennetun eSIMin tunnistettua?

Miksi en löydä laitteeseeni asennettua eSIMiä?

Joissain tapauksissa asianmukaisen eSIMin tunnistaminen laitteessasi voi tuottaa vaikeuksia. Tämä voi johtua useasta syystä:

• Kyseisellä eSIMillä on nimi, jota et tunnista, kuten "Henkilökohtainen", "Varayhteys", "Työ" tai "Matka".
  • Laitteeseesi on asennettu useita saman nimisiä eSIMejä.
  • Kyseinen eSIM on poistettu laitteestasi.

Syykohtaiset vaiheet auttavat sinua tunnistamaan oikean eSIMin.

Miten estän sen, että asennettua eSIMiä ei tunnisteta?

Suosittelemme aina nimeämään eSIMin asennushetkellä.

• Valitse eSIMille ainutlaatuinen, helposti tunnistettava nimi, kuten maa tai alue (kuten "Ranska" tai "Eurooppa").
  • Joissain tapauksissa nimeen kannattaa lisätä eSIMin kattama maa tai alue.
  • Lisäksi, älä poista eSIMiä, ennen kuin olet täysin varma, että et enää tarvitse sitä.

Miten saan asennetun eSIMin tunnistettua?

Jotta asennettu eSIM voidaan tunnistaa, sinun on tiedettävä sen ICCID.

ICCID (Integrated Circuit Card Identifier – integroidun piirilevyn tunnus) on jokaiselle eSIMille annettu ainutlaatuinen tunniste. Se koostuu 18–22 numerosta. Kyseisen eSIMin ICCID löytyy seuraavasti:

1. Siirry Airalo-sovelluksessa kohtaan Omat eSIMit.

2. Siirry kyseisen eSIMin kohdalle.

3. Paikanna kohta "ICCID" ja eSIMille merkitty numero.

Voit myös etsiä ja kopioida ICCIDin kyseisen eSIMin TIEDOT-kohdasta.

Kun löydät ICCIDin, vertaa numeroa laitteeseen asennettuihin eSIMeihin. Huomaa, että kyseinen eSIM on laitteesta riippumatta kytkettävä päälle, jotta ICCID näkyy asetuksissa.

iOS-laitteet:

Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Tietoja ja selaa, kunnes näet aktiiviset eSIMit.

Samsung-laitteet:

Siirry kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta/laitteesta > Tila / puhelimen identiteetti > Verkko > SIM-kortti ja paikanna ICCID-tiedot.

Pixel-laitteet:

Siirry kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta > SIM-kortin tila ja paikanna ICCID-tiedot.

Jos laitteessasi on useita eSIMejä, voit joutua kytkemään kunkin eSIMin päälle manuaalisesti ja toistamaan vaiheet, kunnes löydät eSIMin, jolla on etsimäsi ICCID.

Jos et edelleenkään löydä etsimääsi ICCIDiä, kyseinen eSIM on saatettu poistaa laitteestasi. On myös mahdollista, että ilmeni ongelmia, jotka haittasivat asennusta. Ota näissä tapauksissa yhteyttä tukitiimiin.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tai tarvitset lisää apua, tukitiimimme on käytettävissä 24/7 – autamme aina mielellämme.