Hur hittar jag ett eSIM för mitt resmål?

Airalo erbjuder eSIM för destinationer runt om i världen. Våra eSIM är indelade efter täckning enligt följande:

• Land
  • Region
  • Globalt

För att hitta ett eSIM för ditt resmål, gå till vår webbplats eller app (iOS och Android) och ange ditt resmål i sökfältet. Alternativt kan du navigera genom alla listade länder och regioner.

För regionala och globala eSIM, kontrollera TÄCKNING för att se till att ditt resmål ingår.

Om du har några frågor, kontakta support. Vi hjälper gärna till.