Vad är gratis välkomst-eSIM?

Gratis välkomst-eSIM är ett kampanjerbjudande som inkluderar ett gratis eSIM-paket för utvalda destinationer. Erbjudandet är till för att hjälpa nya användare att komma igång med Airalo och ansluta sig med ett eSIM för första gången.

I den här artikeln hittar du svar på följande frågor:

• Vem kan få ett Gratis välkomst-eSIM?
  • Vilka destinationer omfattas av Gratis välkomst-eSIM?
  • Hur kan jag få ett Gratis välkomst-eSIM?
  • Hur kan jag använda mitt Gratis välkomst-eSIM?

Vem kan använda Gratis välkomst-eSIM?

För att få ett Gratis välkomst-eSIM måste du uppfylla följande villkor:

• Du har registrerat dig för ett Airalo-konto.
  • Du har inte gjort några inköp på Airalo.

Du är begränsad till ett Gratis välkomst-eSIM. Om du får ett gratis eSIM för en destination kan du inte utnyttja erbjudandet för en annan destination.

Om du får ett Gratis välkomst-eSIM kan du inte heller använda en värvningskod för att få rabatt. Du kan dock fortsätta att värva vänner och få Airmoney för dem som gör ett köp med Airalo.

Vilka destinationer omfattas av Gratis välkomst-eSIM?

Gratis välkomst-eSIM är för närvarande tillgängligt för följande destinationer:

• Grekland
  • Portugal
  • Spanien

Paketdetaljerna, t.ex. mängden data som erbjuds eller giltighetstiden, kan variera för varje destination.

Hur kan jag få ett Gratis välkomst-eSIM?

För att få ett Gratis välkomst-eSIM behöver du ett Airalo-konto. Du kan registrera dig för ett konto med Airalo-appen eller på webbplatsen.

När du loggat in på ditt konto gör du följande:

1. Gå till Butik och tryck eller klicka på bannern som säger ”Så här får du ditt gratis eSIM.”
  2. Tryck på eller klicka på Visa giltiga destinationer.
  3. Välj den destination där du vill ha täckning.
  4. Tryck på eller klicka på KÖP NU för Gratis välkomst-eSIM - det kommer att vara det första eSIM-paketet, om det finns tillgängligt.
  5. Granska eSIM-detaljerna och tryck eller klicka sedan på KÖP > SLUTFÖR BESTÄLLNING.

När du har slutfört din beställning kommer ditt Gratis välkomst-eSIM att finnas tillgängligt för dig i Mina eSIM.

Hur använder jag mitt Gratis välkomst-eSIM?

För att använda ditt Gratis välkomst-eSIM måste du följa installations- och aktiveringsanvisningarna.

1. Gå till Mina eSIM > Detaljer för ditt Gratis välkomst-eSIM.
  2. Tryck på eller klicka på Visa instruktioner.
  3. Välj önskad installationsmetod - Direkt, QR-kod eller Manuellt.
  4. Läs och följ instruktionerna noggrant - se till att du har en stabil internetanslutning under installationsprocessen.

När du har installerat ditt eSIM följer du anvisningarna för att ansluta till ett lokalt nätverk på din destination.

Du kan enkelt fylla på ditt Gratis välkomst-eSIM om du behöver mer data. För steg-för-steg-instruktioner om hur du fyller på eSIM, se Hur kan jag fylla på ett eSIM?

Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Vårt supportteam är tillgängligt 24/7 och hjälper gärna till.