Er det noen apper eller nettsteder som begrenser tilgangen mens du bruker eSIM?

Airalo begrenser ikke tilgangen til nettsider og apper.

Når du bruker et eSIM, vil du ha tilgang til appene og nettstedene du vanligvis bruker. Enkelte plattformer kan derimot ha begrensninger som kan ha innvirkning på tilgangen din.

Her er noen vanlige grunner til at du kan oppleve app- og nettstedsbegrensninger når du bruker eSIM:

• Proxy-innstillinger: Hvis appen eller nettstedet oppdager at tilkoblingen din går via en proxy-server, kan tilgangen bli blokkert eller funksjonaliteten bli begrenset.
  • Sikkerhetsprotokoller: Hvis sikkerhetstiltakene som brukes av appen eller nettstedet, ikke er kompatible med rutingmetoden som brukes av eSIM-data, kan tilgangen bli begrenset.
  • Begrensninger av plassering/tjenesteleverandør: Hvis appen eller nettstedet oppdager at du bruker dem fra et sted eller via en tjenesteleverandør som ikke er tillatt, kan tilgangen bli blokkert eller funksjonaliteten bli begrenset.

Siden eSIM-dataruting fungerer via en «roamingplattform» kan det hende at enkelte apper eller nettsteder ikke er tilgjengelige på grunn av sikkerhetsinnstillingene. Denne begrensningen er ikke spesifikk for Airalos eSIM-kort, men den kan føre til potensielle begrensninger av tilgangen til enkelte plattformer.

Hvis du erfarer problemer med å få tilgang til en bestemt app eller et bestemt nettsted mens du bruker eSIM, anbefaler vi at du kontakter appens eller nettstedets kundestøtte for å få hjelp.

Hvis du trenger litt hjelp, kan du kontakte kundestøtten. Vi hjelper deg gjerne.